Užkandis: sūrio rutuliukai su pistacijų riešutais

Nustebinkite svečius užkandžiu, kurį jie pasitieks patys. Sūrio rutuliukai – vienas iš greičiausių užkandžių, kuriam galite naudoti savo mėgiamus ingredientus. Svarbu nepamiršti – sūrio rutuliukus, kuriuose yra kietojo sūrio patiekite su nesūriais krekeriais ar duonelėmis.
12-14 rutuliukų:
200g kreminio varškės sūrėlio 50-66% riebumo
70g tarkuoto kietojo sūrio
2 skiltelės česnako
100g negliaudytų pistacijų riešutų
Į rankinio smulkintuvo indą sudėkite kreminį varškės sūrelį ir kietąjį sūrį. Įspauskite česnako skilteles. Viską sumalkite. Iš gautos masės formuokite rutuliukus.
Pistacijų riešutus išlukštenkite ir susmulkinkite peiliu. Apvoliokite sūrio rutuliukus ir dar šiek tiek pavoliokite tarp delnų, kad geriau prikibtų.
Skanaus!
Recepto autorė: I.Sasnauskaitė, tinklaraštis Gėrimų ir patiekalų Magija