Pusryčių idėja – Kokosinis kokteilis su datulėmis
Kokteiliams būtina iš vakaro užpilti džiovintus vaisius, ryte juos taip pat būtina perplauti švariu vandeniu.
Taip pat rekomenduojame sušaldyti banano griežinėlius, nebijokite naudoti šaldytų uogų, kai baigsis šviežių uogų sezonas. Dabar pats puikiausias metas šaldyti jų gėrybes.
Jums reikės:
- 200 ml kokosų drožlių pieno
- 6 mirkytų džiovintų datulių
- 50 g aviečių
- 0,5 banano griežinėliais
Visus ingredientus sudedame į kokteilinę ir plakame didžiausiu greičiu 2-3 minutes. Puošiame šviežiomis uogomis, mėtos lapeliu, Chia (šalavijo) sėklomis pagal skonį ir norą.
Kokoso drožlių pienas :
- 1 puodelis kokoso drožlių Arimex
- 2 puodeliai šalto vandens
- Žiupsnelio druskos
Kokoso drožles užpilti vandeniu iš vakaro.
Ryte vandenį nupilti, drožles nuplauti, sudėti juosį kokteilinę, užpilti šviežiu vandeniu, pagardinkite žiupsneliu druskos ir malkite didžiausiu greičiu 3-4 minutes.