Pusryčių apkepėlė su migdolais

apkepelebelogo

Jums reikės:

  • 1 pakelio džiovintų slyvų “Arimex”
  • 200 g avižų (be glitimo)
  • 200 ml augalinio pieno
  • 2 bananų
  • 2 valg.š. linų sėmenų
  • Žiupsnelio Himalajų druskos
  • Žiupsnelio cinamono prieskonių
  • Saujos dangiškųjų migdolų

Paruošimas:

  • Slyvas gerai nuplauname ir apmerkiame šaltame vandenyje porai valandų. Vanduo turi slyvas šiek tiek apsemti.
  • Išbrinkusias slyvas sutriname su plakikliu iki vientisos masės. (kartu su vandeniu, kuriose jos išbrinko)
  • Šią tyrelę padaliname į keturias kepimui orkaitėje pritaikytas formeles.
  • Sutriname bananą, sumaišome jį su avižomis, augaliniu pienu, linų sėmenimis, druska ir cinamonu.
  • Viską gerai išmaišius, užpilame avižas į formeles ant slyvų tyrelės. Puošiame dangiškais migdolais ir kepame 220 C orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus :)


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.