Paprikų užkanda su kedrinėmis pinijomis

Papriku uzkanda su kedrinemis pinijomis Arimex

Jums reikės (4-6porcijoms):

  • baltos šviežios čiabatos (ciabatta)
  • prieskoninio aliejaus
  • 2-3 skiltelių česnako
  • 2 vnt raudonos saldžiosios paprikos
  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • druskos žiupsnelio
  • 50 g tepamo varškės sūrelio su žolelėmis
  • saujos šviežių kalendrų lapelių
  • 50 g Arimex kedrinių pinijų
  • balzamiko acto kremo

Čiabatą supjaustome ~ 1cm riekelėmis su duonos peiliu. Pašlapstome prieskoniniu aliejumi (geriausiai tam tinka su puršktuku buteliukai), ir paskrudiname ant keptuvės arba tiesiog griliaus. Dar karštas patriname česnaku.

Papriką supjaustome plonomis riekelėmis ir pakepiname ant keptuvės aliejuje kol suminkštėja, būtinai pagardiname kepant druska.

Čiabatos riekeles aptepame varškės sūrelio mase ir išdėliojame keptas paprikas.

Kedrines pinijas pakepiname (jei nemėgstate – galite nekepinti) ir pabarstome paruoštas užkandelės.

Papuošiame šviežiais kaledrų lapeliais ir balzamiko acto kremo lašeliais.

Skanaujame nedelsiant!

Recepto nuoroda – http://www.bajaliai.lt/papriku-uzkanda-su-kedrinemis-pinijomis/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.