Paprikų, pomidorų ir ančiuvių karštas užkandis su kedrinėmis pinijomis

Keptu papriku uzkandis su kedrais ir anciuviais (3 of 3)

Jums reikės (2 porcijoms):

  • 2 oranžinės saldžiosios paprikos
  • 2 dideli pomidorai
  • 10 ančiuvių file aliejuje
  • 50 gr kedrinių pinijų
  • balzamiko acto kremo
  • šakelė šviežio baziliko
  • 3 skiltelės česnako

Paprikas perpjauname pusiau ir išvalome sėklas. Dedame į orkaitę odele į viršų ir kepame su grilio funkcija kol odelė paruduoja ir pasidengiame oro puslelėmis. Ištraukiame, užklojame kepimo popieriumi ir paliekame atvėsti.

Pomidorą supjaustome riekelėmis ir išdėliojame lėkštėje.

Atvėsusioms paprikoms nulupame apdegusią odelę ir supjaustome juostelėmis, kuriomis apdėliojame pomidorus. Pasmulkiname ančiuvių file kubeliais ir susmulkiname bei pabarstome ant paprikų. Česnaką taip pat susmulkiname kubeliais ir pagardiname užkandį. Šiek tiek pašlakstome balzamiko acto kremu ir papuošiame baziliku.

 

Recepto nuoroda – http://bajaliai.pepa.lt/papriku-pomidoru-ir-anciuviu-karstas-uzkandis-su-kedrinemis-pinijomis/

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.