Migdolų pyragas su vaniliniais ledais

migdolu pyragas
  • 250 g migdolų „Arimex“
  • 6 kiaušiniai
  • 200 g cukraus
  • 300 g šaldytų braškių
  • 4 šaukštai cukraus
  • vanilinių ledų patiekti

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Į 24 cm skersmens kepimo formą įtieskite kepimo popierių.

Virtuvės kombainu ar elektriniu trintuvu sutrinkite migdolus iki miltelių. Sudėkite trintus riešutus į dubenį sumaišykite su cukrumi ir tryniais.

Kitame dubenyje iki standumo išplakite baltymus, atsargiai įmaišykite į riešutų mišinį. Nepermaišykite!

Sukrėskite masę į kepimo formą ir kepkite orkaitėje apie 45 – 50 minučių. Tuo tarpu sutrinkite kartu šaldytas braškes ir cukrų. Jei mėgstate saldžiau, cukraus galite įberti dar šiek tiek. Iškepusį pyragą patiekite su vaniliniais ledais ir trintomis braškėmis.

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.