KUSKUSO SALOTOS SU KREVETĖMIS, MIGDOLAIS, RAZINOMIS IR DŽIOVINTAIS ABRIKOSAIS

IMGP9151-2

2 porcijoms:

  • 100g šviežių krevečių;
  • 1 nedidelio mėlynojo svogūno;
  • žiupsnelio paprikos ir grūstos čili paprikos;
  • 130g kuskuso;
  • 30 g razinų;
  • 30g golden razinų;
  • 15g džiovintų abrikosų;
  • 30g migdolų;
  • 100g konservuotų avinžirnių;
  • saujelės šviežių petražolių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;

1.  Krevetes pagardinkite paprikomis, druska, juodaisiais pipirais, išmaišykite ir atidėkite į šalį.

2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną. Kepkite, kol svogūnas bus iškepęs. Tuomet sudėkite krevetes ir kepkite keletą minučių.

3.  Kuskusą paruoškite pagal instrukcijas nurodytas ant pakelio.

4. Į dubenį suberkite iškeptas krevetes su svogūnais, kuskusą, razinas, kubeliais pjaustytus abrikosus, pasmulkintus migdolų riešutus, konservuotus avinžirnius, smulkiai pjaustytas petražoles, viską pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite.

Skanaus ;)

Receptą ruošė: http://oditele.blogspot.com/

 

 

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Violetinio misinio sudetis 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS (violetinis) 305 3,1 69 61 1,6 0,2 2,4 0,07
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
razinos golden Razinos "Golden" 324,0 2,5 78,0 50,6 0,0 0,2 1,0 0,1
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
abrikosai2 Džiovinti abrikosai 296,0 4,6 67,2 47,5 0,5 0,0 2,3 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.