KALAFIJORŲ IR SALDŽIŲJŲ BULVIŲ TROŠKINYS SU PISTACIJOMIS

Arimex troskinys su pistacijomis004_IMG_4091

Dar viena puiki pietų ar vakarienės idėja, kuri suteiks sotumo ir energijos.

REIKĖS:

  • 1 kalafioras (žiedinis kopūstas)
  • 4 saldžiosios bulvės (batatai)
  • 1 svogūnas
  • 4 bulvės
  • 200 ml grietinėlės
  • sauja lukštentų pistacijų
  • 2 šaukštai Ghi lydyto sviesto
  • žiupsnis druskos
  • žiupsnis kario prieskonių

GAMINIMAS:

Puode, lydytame svieste, pakepkite svogūną ir kario prieskonius. Susmulkinkite kalafiorą, sudėkite į puodą kartu su smulkiais kubeliais pjaustytomis bulvėmis ir pasūdykite, supilkite grietinėlę ir patroškinkite apie 7 -10 minučių. Suberkite kubeliais pjaustytas saldžiąsias bulves, lukštentas pistacijas ir dar patroškinkite apie 7-10 minučių. Jei norisi aštresnio troškinio, berkite daugiau kario prieskonių. Skanaus!

Receptas: Gintarė VIRŠ OBELŲ
Nuotrauka: Darius www.grafas.lt

Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.