Egzotiškos KYNVOS SALOTOS SU DŽIOVINTOMIS SPANGUOLĖMIS

KYNVOS SALOTOS

2 porcijoms reikės:

  • 100 g kynvos (bolivinės balandos);
  • 200 g brokolių;
  • 40 g ARIMEX džiovintų spanguolių;
  • 40 g ARIMEX mišinio salotoms

Taip pat padažui reikės:

  • 4 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 2 v.š. baltojo vyno acto;
  • žiupsnelio malto kumino;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų
  1. Kynvą išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Brokolį suskirstykite mažais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje arba garinkite keletą minučių. Tuomet iš karto perliekite šaltu vandeniu.
  3. Sausoje keptuvėje pakepinkite mišinį salotoms ir palikite atvėsti.
  4. Į dubenį sudėkite kynvą, brokolius, spanguoles, pakepintą mišinį salotoms, supilkite paruoštą padažą iš išvardintų ingridientų ir viską gerai išmaišykite.

 

Skanaus!

Recepto nuoroda: http://oditele.blogspot.lt/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
spanguoles Džiovintos spanguolės 347,0 0,1 82,4 65,0 1,4 0,1 2,1 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.