Burokėlių tarta su riešutais ir džiovintomis spanguolėmis

Buroku spanguoliu kariju ir surio tarta Arimex

Kviečiame pasigaminti ir pasimėgauti dar vienu sveiku ir skaniu patiekalu.

REIKĖS:

  • 400 g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
  • 100 g fetos sūrio
  • 100 g liesos varškės
  • 3 skiltelių česnako
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • 500-600 g keptų burokėlių (tinka ir virti, bet kepti daug saldesni ir sodresnio skonio)
  • 2 rutuliukų mocarelos sūrio
  • 200 g pekaninių karijų „Arimex“
  • 200 g džiovintų spanguolių „Arimex“

Tešlą atšildykite, išformuokite kepimo formoje su neaukštais krašteliais. Subadykite šakute ir kepkite 180 °C orkaitėje 15-20 minučių.

Įdarui sumaišykite fetą su varške, tarkuotu česnaku, pagardinkite druska ir pipirais. Burokėlius ir mocarelą supjaustykite griežinėliais.

Iškeptą tešlą šiek tiek atvėsinkite. Ištepkite fetos ir varškės įdaru. Išdėliokite pakaitomis burokėlių ir mocarelos griežinėlius. Ant viršaus paberkite pekanines karijas ir džiovintas spanguoles.

Tartą kepkite 180 °C orkaitėje 20 minučių. Karštos nepjaustykite, atvėsinkite. Tarta ypač gardi kitą dieną kaip užkandis.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame: https://www.facebook.com/bajaliai/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
spanguoles Džiovintos spanguolės 347,0 0,1 82,4 65,0 1,4 0,1 2,1 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.