Patarimai kedrinių pinijų naudojimui

Kedru-burokeliu-spinatu+salotos1

Kedrinės pinijos gali būti naudojamos kulinarijoje kuo įvairiausiais būdais. Pasistenkite sugalvoti, kaip šiuos sveikus ir skanius riešutus galėtumėte panaudoti ir savo receptuose:

  • Tai gali būti traškus priedas prie šokolado, sausainių, skrudintų dribsnių su medumi, pyragaičių ir pyragų. Be to, jie gali būti įdėti ruošiant neskaldytų grūdų duoną, kepant namie gamintas picas ir ledų pagrindu gaminamus desertus.
  • Taip pat šiuos riešutus galite paskrudinti ir užberti ant pagamintų salotų, įpilti į sportuojantiems žmonėms skirtus baltymų kokteilius arba vaisių kokteilius.
  • Įdėkite kedrines pinijas į mėsos, žuvies ir įvairius daržovių patiekalus. Jie virs skaniu ir labai maistingu pabarstu veršienai, žuviai ar sojų varškei, keptiems orkaitėje, keptuvėje ar virtiems aliejuje.

Taigi, įsigykite kedrinių pinijų iš artimiausios parduotuvės jau šiandien ir pritaikykite juos kasdienėje mityboje. Galų gale, juk tai taip skanu!


Produktai, susiję su šiuo straipsniu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.