Desertas pusryčiams – varškė su džiovintais vaisiais ir riešutais

Sveikiems ir skaniems pusryčiams nereikia daug. Liesos varškės, gardžių džiovintų vaisių, riešutų, galbūt dar granato. Išbandykite – tai greita ir skanu!
2 porcijoms:
- 400g kreminės varškės (pvz. President ar Mūsų švelniosios)
- 4 valg. š. linų sėmenų aliejaus
- 50g lazdyno riešutų “Arimex”
- 50g džiovintų papajų kubelių “Arimex”
- 50g džiovintų ananasų kubelių “Arimex”
- ¼ granato
Jei jums nepatinka linų sėmenų aliejaus skonis – tiesiog išsukite jį su varške. Taip skonio nesijaus, o naudingos medžiagos išliks.
Lazdyno riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, tuomet pasmulkinkite.
Į indelius krėskite varškę, užberkite riešutų, papajų ir ananasų kubelių, bei granato sėklyčių. Tiekite nedelsiant.
Skanaus!
Recepto autorė: I.Sasnauskaitė, tinklaraštis Gėrimų ir patiekalų Magija